Ρεβίθια μαριναρισμένα  

Ανάρτηση σε:

ΥΛΙΚΑ
360 γρ. ρεβίθια κονσέρβας στραγγισμένα
2 κουταλιές σούπας ξύδι
2 κουταλάκια γλυκού κρεμμύδι λιωμένο
1 κουταλάκι βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο ή ¼ αποξηραμένο
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
½ κουταλάκι αλάτι
1 πρέζα πιπέρι

Ετοιμασία
Τοποθετούμε τα ρεβίθια σε ένα μπωλ κι αφήνουμε στην άκρη. Σ' ένα άλλο μπωλ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα πάνω απ' τα ρεβίθια. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν για τουλάχιστον 4 ώρες, πριν σερβίρουμε.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα ισοδυναμεί με: 1 μερίδα ΟΣΠΡΙΑ, ½ κουταλάκι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ½ μερίδα ΛΙΠΟΥΣ.

Το θέμα αυτό αναρτήθηκε την: Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2020 και αρχειοθετήθηκε στην επιλογή: . Μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο και να ακολουθήσετε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο σε αυτό το θέμα μέσω της Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου