2. ΓΑΛΑ  

Ανάρτηση


Μιλκσέικς; Μους; Κρέμες; Ονόματα – αμαρτίες για το Διατροφικό Πρόγραμμα του WW – αλλά είναι όλα εδώ, έτοιμα με τον τρόπο μας, με πολλές νόστιμες γεύσεις.
Σας φέραμε συνταγές όπως το Ρόφημα Ροδάκινου, Χτυπημένο Μήλο-Φράουλα, Μπραντυλάικ Αλεξάντερ και σας λέμε πώς να φτιάξετε γιαούρτι στο σπίτι με λωρίδες φρούτου για ένα τέλειο σνακ.

Κανόνες χρήσης του Γάλακτος
1.       Ποσότητες
Γυναίκες κι άνδρες: 2 μερίδες καθημερινά
Έφηβοι: 3 με 4 μερίδες καθημερινά
2.       Επιλέξτε τις μερίδες οποιαδήποτε ώρα:
Γάλα άπαχο, 300 ml
Γιαούρτι, φυσικό, άγλυκο, 150 γρ.
Ξινόγαλα, 300 ml
3.       Το άπαχο γάλα που επιτρέπεται ετοιμάζεται από άπαχο γάλα σε σκόνη ανασυσταμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ή το άπαχο γάλα της αγοράς χωρίς προσθήκη νιφάδων πλήρους γάλακτος.
4.       Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γάλα οποιαδήποτε ώρα –στα γεύματα, στα σνακς, στον καφέ ή το τσάι, ή στα δημοφιλή μιλκσέικς και για Χτυπητή Επικάλυψη- αλλά πρέπει να υπολογίσετε τις επιτρεπτές ποσότητες σας στο Διατροφικό Πλάνο.
5.       Χρησιμοποιήστε το γάλα σε συνδυασμούς όπως σας αρέσει. Για παράδειγμα, μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει 1 μερίδα άπαχο (300 ml) και 1 μερίδα φυσικό άγλυκο γιαούρτι (150 γρ.) για να ολοκληρώσει την ημερήσια απαίτηση.